10 jaar Advocaten Familie- & Erfrecht, meer dan 350 jaar ervaring

In 2023 viert Advocaten Familie- & Erfrecht haar tienjarig bestaan. Het advocatenkantoor dat is opgericht door Joost Diks en Bregje Boelens heeft de grootste erfrechtpraktijk van Nederland, is een vooraanstaande speler in de familierechtpraktijk, heeft een eigen wetenschappelijk bureau en een toonaangevend kennis- en opleidingsinstituut (Familie- & Erfrechtinstituut Nederland) en heeft in de loop der jaren de beste familierechtadvocaten en de beste erfrechtadvocaten aan zich weten te binden. De medewerkers van het advocatenkantoor realiseren zich maar al te goed dat het allemaal gaat om het belang van hun cliënten die op een lastig moment in hun leven om hulp vragen.

Bregje Boelens heeft een duidelijke blik op de toekomst.

“Wij verwachten dat de vraag naar gespecialiseerde rechtsbijstand in familie- en erfrechtzaken de komende jaren alleen maar zal toenemen. We blijven ons er dan ook voor inzetten om met ons team de cliënt op de beste manier bij te staan. Niet alleen juridische kennis maar ook betrokkenheid bij de cliënt is daarbij van belang.”

Edith Schnackers sloot zich enkele jaren geleden als vennoot aan bij Advocaten Familie- & Erfrecht en ervaart de meerwaarde van dit unieke nichekantoor om de belangen van de cliënt optimaal te kunnen behartigen.

“We zijn er trots op dat we zijn uitgegroeid tot het kantoor zoals dat vandaag de dag bestaat. We hebben een prachtig executele- en vereffeningsteam dat de meest complexe nalatenschappen afwikkelt, maar we hebben ook een team specialisten dat de afgelopen jaren tientallen miljoenen euro’s aan (uit nalatenschappen) onttrokken vermogen terug heeft weten te halen. Ik denk bijvoorbeeld ook aan onze echtscheidingsadvocaten die op inlevende wijze veel cliënten hebben bijgestaan in een moeilijke periode in hun leven. Het gaat dan vaak om complexe echtscheidingen waarin grote belangen spelen.”

Ook Joost Diks is trots op het team van Advocaten Familie- & Erfrecht en de manier waarop er op het advocatenkantoor wordt samengewerkt.

“Als iemand een familierechtadvocaat of erfrechtadvocaat inschakelt, verwacht men de beste kwaliteit van dienstverlening. Ons team van familierechtadvocaten, nalatenschapsmediators, echtscheidingsmediators, executeurs en vereffenaars van nalatenschappen, erfrechtadvocaten, juristen, medewerkers van ons eigen wetenschappelijk bureau en ondersteuners streeft er elke dag weer naar om onze cliënten het beste van dienst te zijn. Dit doen we al tien jaar met heel veel plezier in een gezellig team en inmiddels vanuit drie vestigingen, zodat we cliënten in het hele land kunnen bedienen.”

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.