Cursus Procederen in erfrechtzaken voor AvdR

Procederen in erfrechtzaken

Het aantal erfrechtzaken is de afgelopen jaren flink toegenomen. Daarmee is ook het aantal erfrechtprocedures sterk gestegen. De verwachting is dat deze lijn zich de komende jaren voortzet. “Er is veel ruzie over de erfenis”. Op 5 oktober 2017 verzorgt een van onze advocaten, mr. Joost Diks samen met mr. Mathieu Schipper, ten behoeve van de Academie voor de Rechtspraktijk (AvdR) de tweedaagse cursus “Procederen in erfrechtzaken”.

 

Onderwerpen

Tijdens deze cursus behandelt Joost Diks verschillende erfrechtelijke procedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan procedures met betrekking tot de geldigheid en uitleg van testamenten en verdelingsprocedures. Ook wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan de executele (executeur) en de vereffening (vereffenaar). Joost Diks heeft ruime ervaring als erfrechtadvocaat, zodat hij de deelnemers aan de cursus kan voorzien van de nodige tips en trucs vanuit de praktijk. Ook aan de do’s en dont’s in erfrechtprocedures wordt ruimschoots aandacht besteed.

Cursusaanbod

Bent u jurist en wilt u zich verdiepen in het erfrecht? Vanuit het opleidingsinstituut van Advocaten Familie- & Erfrecht, het Familie- & Erfrecht Instituut Nederland, worden regelmatig cursussen aangeboden op het terrein van het erfrecht. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het cursusaanbod, stuur dan een e-mail naar fein@familie-erfrecht.nl. Overigens is het voor bedrijven ook mogelijk om een van onze docenten een incompany cursus te laten verzorgen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.