Anne van der Steen

Anne is een gepassioneerd erfrechtadvocaat. Zij heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is afgestudeerd in 2011. Sinds 2013 was zij als advocaat verbonden aan een middelgroot advocatenkantoor in ‘s-Hertogenbosch. Daar heeft ze zich al snel volledig gespecialiseerd in het erfrecht. Na 8 jaar aldaar werkzaam te zijn geweest, heeft Anne zich in 2021 als erfrechtadvocaat aangesloten bij Advocaten Familie- & Erfrecht.

Anne is een ervaren vereffenaar van nalatenschappen. Zij wordt regelmatig door de rechtbank benoemd als vereffenaar van complexe nalatenschappen. Daarnaast houdt Anne zich vooral bezig met erfrechtelijke advisering en procederen in nalatenschapskwesties. Anne houdt hierbij altijd de emotionele en familiaire aspecten in het oog, maar schroomt ook niet om haar toga aan te trekken wanneer dit nodig is. Het belang van haar cliënten staat altijd voorop. Wordt u op wat voor manier dan ook geconfronteerd met problemen rondom een nalatenschap, dan bent u bij Anne aan het juiste adres.

Naast haar werkzaamheden als erfrechtadvocaat is Anne aspirant-lid van de VEAN (Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland) en voorzitter van de Ladies Circle ’66 Son & Breugel. Haar vrije tijd besteedt zij het liefst aan haar gezin. Vind jij familie net zo belangrijk als Anne? Zorg dan voor een goede oplossing en klop hiervoor gerust bij haar aan.

Contactgegevens Anne van der Steen

Mispelhoefstraat 25
5651 GK Eindhoven

Anne van der Steen
Anne van der Steen Anne van der Steen

Heeft u een vraag?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht