Daniëlle Smulders

Daniëlle heeft zeer ruime ervaring in het personen- en familierecht. Als geen ander weet zij wat u kan verwachten in een eventuele procedure en hoe uw belangen het beste worden gediend. Haar gedegen vakkennis vertaalt zij naar gerichte oplossingen voor de praktijk.

Na haar studie in 2004 heeft zij zich als advocaat volledig toegelegd op het personen- en familierecht. Vervolgens is zij jarenlang werkzaam geweest als familierechtspecialist bij de rechtbank Rotterdam.

Daniëlle richt zich met name op complexe geschillen voorafgaand aan en na een echtscheiding. Voor al uw vragen over echtscheiding, gezag, verdeling van zorgtaken, omgang, (wijziging van) kinder- of partneralimentatie, de verdeling van de (huwelijks)gemeenschap of de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, kunt u bij haar terecht.

Haar bijzondere interesse ligt bij alimentatievraagstukken en het relatie- en huwelijksvermogensrecht. Zij ontwikkelde en verzorgde trainingen en cursussen voor de rechtspraak op deze vakgebieden en was lid van de landelijke expertgroep huwelijksvermogensrecht. Daniëlle is verbonden aan SSR, het opleidingsinstituut van de rechtspraak en is lid van de klachtadviescommissie van de Raad voor de Kinderbescherming.

Men beschrijft Daniëlle als scherpzinnig, constructief en betrokken. Zij zal haar kennis en ervaring inzetten om een onderlinge regeling te bereiken. Vervolgens kan deze worden neergelegd in een ouderschapsplan of echtscheidingsconvenant. Als het niet mogelijk is om afspraken te maken, zet zij zich in een procedure in voor het maximaal haalbare resultaat.

Daniëlle Smulders
Daniëlle Smulders Daniëlle Smulders

Heeft u een vraag aan mij?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht