Marlijne Olthoff-Worst

Marlijne Olthoff-Worst is een pragmatische advocaat, gespecialiseerd in het erfrecht en familievermogensrecht. Marlijne studeerde in Nijmegen aan de Radboud Universiteit (Nijmegen Law School) en in het Verenigd Koninkrijk aan de University of Sheffield. Haar carrière in de advocatuur begon zij in 2008 aan de Amsterdamse Zuidas, waarna zij na enige jaren de overstap maakte naar een nichekantoor om zich te specialiseren in het familierecht en erfrecht.

Met jarenlange ervaring richt Marlijne zich nu volledig op het erfrecht, het familievermogensrecht en het notariële tuchtrecht. Zij volgde diverse specialisatieopleidingen, waaronder de Magna Carta Leergang Erfrecht en de Leergang Procesrecht bij de Academie voor de rechtspraktijk alsmede de Leergang Executele en Vereffening bij de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX).

Niet enkel staat Marlijne cliënten bij in erfrechtelijke en familievermogensrechtelijke geschillen, zij publiceert en geeft cursussen op het gebied van erfrecht. Daarnaast heeft Marlijne een bijzondere interesse voor het notariële tuchtrecht. Door haar kennis en ervaring biedt Marlijne volwaardige ondersteuning in notariële geschillen.

Haar affiniteit met het erfrecht en het familievermogensrecht in combinatie met haar oog voor de persoonlijke emoties van een geschil, maken dat Marlijne een geschil tot een positief resultaat kan leiden. Voor vragen over executele, vereffening, afwikkeling van nalatenschappen, wilsbekwaamheid en financieel (ouderen)misbruik, uitleg van (levens)testamenten en andere familievermogensrechtelijke vraagstukken bent u bij Marlijne in goede handen.

Marlijne is lid van de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX).

Contactgegevens Marlijne Olthoff-Worst

Dorpsstraat 43
3941 JK Doorn

Marlijne Olthoff-Worst
Marlijne Olthoff-Worst Marlijne Olthoff-Worst

Heeft u een vraag?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht