Nicoline Stoutenbeek

Nicoline Stoutenbeek is sinds 2010 advocaat. Na haar studies Nederlands recht (Maastricht) en Notarieel recht (Nijmegen) werkte zij een aantal jaren als kandidaat-notaris op een middelgroot notariskantoor. Na de overstap naar de advocatuur specialiseerde zij zich al snel in het erfrecht. Ze rondde de Magna Charta Leergang Erfrecht voor de Advocatuur cum laude af en is inmiddels lid van de VEAN (Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland). Ook is Nicoline als partner aangesloten bij Stichting Magna Charta (Erfrecht) Advocaten [profiel].

Nicoline is voorheen bijna 10 jaar werkzaam geweest als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Noord-Brabant. Daar heeft ze een volledige Erfrechtpraktijk opgezet en uitgebouwd. Ze adviseerde en procedeerde op alle belangrijke gebieden van het erfrecht, en zet dat vol enthousiasme voort. Haar notariële kennis en ervaring komt haar in de advocatuur nog elke dag van pas. Ze fungeert regelmatig als sparringpartner op het gebied van erfrecht voor notarissen, maar ook voor andere advocaten, executeurs en vereffenaars.

Met haar gedrevenheid en expertise slaagt ze er in op maat gesneden oplossingen te vinden. Complexe zaken gaat Nicoline niet uit de weg, integendeel. Die vragen niet alleen om een helicopterview, maar vooral om precisie, waar de kracht van Nicoline zit.

Nicoline Stoutenbeek
Nicoline Stoutenbeek Nicoline Stoutenbeek

Heeft u een vraag aan mij?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht