Rachel Reijn

Rachel is een betrokken en gedreven advocaat. Al vanaf haar studie heeft zij een grote voorkeur voor het familie- en erfrecht. Rachel volgde haar opleiding Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg. 

Na haar studie heeft Rachel een aantal jaar als advocaat gewerkt. In deze periode heeft zij voornamelijk familierechtelijke zaken behandeld. Rachel heeft haar carrière vervolgd in het verzekeringswezen. Zij is gedurende 10 jaar werkzaam geweest als (staf)jurist bij een grote verzekeraar. Haar werkgebied zag met name op het familie- en erfrecht. Ook heeft zij zich in deze periode toegelegd op het verzekeringsrecht. Begin 2018 volgde Rachel haar hart door terug te keren naar haar roots in de advocatuur; sindsdien werkt zij met veel enthousiasme bij Advocaten Familie- & Erfrecht.

Rachel staat u graag bij in echtscheidingen, verdelingen van huwelijksgoederengemeenschappen, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, alimentatie-, omgang- en gezagskwesties, de afwikkeling van nalatenschappen en geschillen over de erfenis. Daarbij heeft zij de zakelijke aspecten helder op haar netvlies en schenkt zij minstens zoveel aandacht aan de persoonlijke aspecten van uw zaak.

Rachel Reijn
Rachel Reijn Rachel Reijn

Ik sta voor u klaar!

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek.

Bel mij Stuur bericht