Sanne van Kronenburg

Sanne is sinds mei 2017 aan ons kantoor verbonden. Voordat zij bij Advocaten Familie- & Erfrecht kwam werken, was zij ruim elf jaar in dienst bij een middelgroot advocatenkantoor in ‘s-Hertogenbosch. Naast haar werkzaamheden bij Advocaten Familie- & Erfrecht studeert Sanne aan de Open Universiteit. Zij volgt aan deze universiteit de opleiding Nederlands recht. De kennis die zij opdoet bij deze studie en haar eerdere werkervaring zorgen ervoor dat zij als geen ander weet wat er komt kijken bij het dagelijkse reilen en zeilen van een advocatenkantoor.

Sanne is als onderdeel van ons management-team bij een groot deel van de portefeuilles van het management betrokken. Haar takenpakket omvat voornamelijk het faciliteren van en samenwerken met de managingpartners op het gebied van diverse onderwerpen die van belang zijn voor ons kantoor. Ook is zij verantwoordelijk voor het goed functioneren van ons secretariaat.

Sanne vervult daarnaast voor ons gehele kantoor de rol van algemene vraagbaak. Zij kan snel schakelen, ziet een uitdaging in het oplossen van problemen en geniet ervan om betrokken te zijn bij alles wat er binnen onze organisatie speelt.

Wil je iets weten over een vacature en/of stage of heb je een algemene vraag over ons kantoor? Voor al je vragen kun je bij Sanne terecht.

Sanne van Kronenburg
Sanne van Kronenburg Sanne van Kronenburg

Heeft u een vraag?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek.

Bel mij Stuur bericht