Sarah Oosterhuis-Broers

Sarah kwam er al tijdens haar studie Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg achter dat haar passie bij het familie- en erfrecht ligt. Daarom rondde ze tevens de studie notarieel recht aan de Radboud Universiteit van Nijmegen af. In haar erfrechtelijke scriptie vergeleek ze de positie van de langstlevende echtgenoot in het oude recht met die in het nieuwe recht.

Sarah begon haar carrière in het notariaat, waarna ze in 2008 de overstap maakte naar de advocatuur. Voordat ze bij Advocaten Familie- & Erfrecht aan de slag ging, werkte ze als familie- en erfrechtadvocaat bij een groot advocatenkantoor in Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Sarah houdt zich bezig met uiteenlopende zaken op het terrein van het familie- en erfrecht, waaronder (echt)scheiding, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, alimentatie, omgang en de afwikkeling van nalatenschappen.

Sarah is lid van de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN). Sarah is tevens lid van Ladies’ Circle De Kempen.

Sarah Oosterhuis-Broers
Sarah Oosterhuis-Broers Sarah Oosterhuis-Broers

Ik sta voor u klaar!

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek.

Bel mij Stuur bericht