Advocaten Familie- & Erfrecht opent nieuw kantoor in Limburg

Om nog beter te kunnen voldoen aan de toenemende vraag vanuit Limburg opent Advocaten Familie- & Erfrecht op 1 mei een nieuw kantoor. Het kantoor, in het hart van de provincie in Elsloo, zal een extra thuisbasis zijn voor onze gespecialiseerde advocaten die overigens ook vanuit Eindhoven en Utrecht actief zullen blijven voor cliënten uit het hele land.

Joost Diks:

“We zien de vraag uit die regio onder andere toenemen door vergrijzing. Dat, in combinatie met een groeiend netwerk in Limburg heeft ons doen besluiten de stap te nemen om de mensen vanuit hun eigen regio beter te kunnen bedienen.” 

Na Eindhoven en Utrecht kunnen cliënten nu dus ook in Limburg bij ons terecht. Advocaten Familie- & Erfrecht was bij oprichting door partners Bregje Boelens en Joost Diks in 2013 het eerste kantoor dat op hoogspecialistisch niveau actief is op de gebieden van het familie- en erfrecht. Het kantoor in Limburg zal geleid worden door de gerenommeerde familie- en erfrechtspecialist Edith Schnackers, die zeer bekend is met de regio:

“Het is prettig om mensen vanuit hun eigen regio te kunnen bedienen. We doen dat natuurlijk met gespecialiseerde collega’s die bekend zijn met de mensen en de cultuur.”

De expertise van onze advocaten wordt onder meer ingezet om vermogende particulieren en (echtgenoten van) ondernemers te helpen bij familie- en erfrechtelijke kwesties en om juridisch ingewikkelde nalatenschappen en echtscheidingen af te wikkelen. Daarnaast doen ook notarissen en advocaten regelmatig een beroep op de vakkennis.

Bezoek aan ons kantoor is in veel gevallen gewoon mogelijk. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en het door de overheid afgekondigde beleid. Besprekingen kunnen ook telefonisch of via Skype of Zoom worden gedaan zodat tijdens de coronacrisis echtscheidingsprocedures, de behandeling van familierechtelijke geschillen, de afhandeling van een nalatenschap en het oplossen van erfrechtelijke problemen altijd doorgang kunnen vinden.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.