Binnenkort: nieuwe vestiging Advocaten Familie- & Erfrecht in Limburg

Om nog beter te kunnen voldoen aan de vraag vanuit Limburg, onder andere gevoed door het netwerk van een aantal van onze advocaten, zal dit voorjaar een nieuw kantoor worden geopend in het hart van Limburg.

Het kantoor, onder de rook van Maastricht in Elsloo, zal een extra thuisbasis zijn voor onze gespecialiseerde advocaten. Onze expertise zetten we onder meer in om vermogende particulieren en (echtgenoten van) ondernemers te helpen bij familie- en erfrechtelijke kwesties en om juridisch ingewikkelde nalatenschappen en echtscheidingen af te wikkelen. Daarnaast doen ook notarissen en advocaten regelmatig een beroep op onze vakkennis.

Familieruzies, geld, papierwerk, de dood, emotionele scheidingen en het afwikkelen van nalatenschappen. Het is een kleine greep uit de dagelijkse praktijk van onze familie- en erfrechtadvocaten. Op het eerste gezicht misschien niet de leukste werkomgeving. Toch doen wij ons werk met plezier. Omdat juist bij ingrijpende gebeurtenissen we onze cliënten écht een helpende hand kunnen bieden.

Het kantoor in Limburg zal geleid worden door de gerenommeerde familie- en erfrechtspecialist en raslimburger Edith Schnackers, die zeer bekend is met de regio:

“Het is prettig om mensen vanuit de eigen regio te kunnen bedienen én, wanneer de omstandigheden dat weer toelaten, in de eigen regio, persoonlijk te ontvangen.”

De exacte datum van de opening is nog niet bekend, wij houden u hiervan op de hoogte. Tot die tijd kunt u terecht bij de collega’s in Eindhoven of Utrecht. In veel gevallen is het prettiger om een bespreking op kantoor te laten plaatsvinden. We hopen dan ook dat dit op korte termijn weer mogelijk is. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en het door de overheid afgekondigde beleid. Besprekingen worden op dit moment telefonisch of via Skype of Zoom gedaan. Gelukkig kunnen wij u deze alternatieven aanbieden zodat tijdens de coronacrisis uw echtscheidingsprocedure, de behandeling uw familierechtelijk geschil, de afhandeling van de nalatenschap en het oplossen van uw erfrechtelijke probleem doorgang kunnen vinden. Wij hopen u zo snel mogelijk in goede gezondheid op kantoor weer te kunnen spreken.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.