Congres Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland: Eerlijk zullen we alles (ver)delen? (21 september 2017)

VEAN

Op 21 september 2017 organiseert de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) haar jaarlijkse erfrechtcongres met als thema: “Eerlijk zullen we alles (ver)delen?”.

 

De VEAN is één van de jongste specialisatieverenigingen binnen de advocatuur, opgericht op 18 juni 2013. Een van de advocaten van Advocaten Familie- & Erfrecht, mr. Joost Diks, is medeoprichter en bestuurslid van deze vereniging.

Workshop verdeling

Tijdens het VEAN-congres van 2017 verzorgt Joost Diks een workshop over verdeling. Komt iemand te overlijden, dan zal zijn nalatenschap uiteindelijk moeten worden verdeeld onder de erfgenamen. Rondom de verdeling van de nalatenschap kunnen zich diverse complicaties voordoen. In deze workshop zal een aantal van deze complicaties worden voorgelegd aan de deelnemers aan het congres. Door deze complicaties aan de hand van praktijksituaties en actuele rechtspraak te bespreken, zijn de deelnemers na het volgen van de workshop weer helemaal up to date ten aanzien van de verdeling van de nalatenschap.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.