20 mrt

Actualiteiten Relatievermogensrecht

Aantal PO punten: 3

Op dinsdag 20 maart 2018 organiseert FEIN de cursus Actualiteiten Relatievermogensrecht.

De cursus is speciaal samengesteld voor advocaten. Naar aanleiding van enkele concrete uitspraken zullen verschillende leerstukken de revue passeren. Zo wordt onder andere het samenvallen van verschillende gemeenschappen, zoals een nalatenschap en een huwelijksgemeenschap, besproken. Ook wordt, kort, aandacht besteed aan de invoering van de beperkte wettelijke gemeenschap van goederen. Na het volgen van de cursus bent u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het relatievermogensrecht.

Bij volledige aanwezigheid tijdens de cursus, alsmede na het tekenen van een presentielijst voorafgaand aan én na afloop van de cursus, kunnen 3 PO-punten worden behaald. Het cursusmateriaal wordt u op de cursusdag zelf verstrekt.

vFAS- en VEAN-leden ontvangen 10% korting op de cursusprijs

Maaike Steegmans

Docent Maaike Steegmans

Maaike verzorgt regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van erfrecht, relatievermogensrecht en estate-planning. Ook publiceert ze vaak in diverse juridische tijdschriften en is ze redactielid van onder meer de bundels Rechtspraak Erfrecht en Rechtspraak Relatievermogensrecht. Maaike promoveerde in mei 2024 aan de Universiteit Utrecht.

Over Maaike
  • Datum: 20 maart 2018
  • Inloop: Vanaf 13:30 uur
  • Duur: 14:00 - 17:15u
  • Locatie: Eindhoven
  • Kosten: €250 excl. BTW
  • Inschrijven tot: 13 maart 2018
  • Aantal PO punten: 3
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.