29 nov

Actualiteiten Relatievermogensrecht 2022

Aantal PO punten: 4

Op dinsdag 29 november organiseert FEIN de cursus Actualiteiten Relatievermogensrecht 2022.

Huwelijkse voorwaarden: en de rest

Door recente ontwikkelingen trekken finale verrekenbedingen de aandacht. Topdocent mr. dr. M.R. (Marcel) Kremer, docent Vrije Universiteit Amsterdam, rechter-plv. aldaar behandelt tijdens deze cursus met behulp van praktijkvoorbeelden en nieuwe jurisprudentie tal van praktische aspecten van het finale verrekenbeding.

Wat is bijvoorbeeld de relatie tussen vergoedingsrechten en het finale verrekenbeding? Daarnaast zal aandacht worden besteed aan actualiteiten rondom de afwikkeling van niet nageleefde periodieke verrekenbedingen. Na het volgen van deze cursus is uw kennis over de afwikkeling van finale verrekenbedingen en niet nageleefde periodieke verrekenbedingen weer up-to-date. Deze cursus is een echte aanrader voor de familierechtadvocaat en iedereen die met de afwikkeling van verrekenbedingen uit huwelijkse voorwaarden te maken heeft.

Privé: Marcel Kremer

Docent Privé: Marcel Kremer

Mr. dr. Marcel Kremer is als docent notariële vakken verbonden aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en is gespecialiseerd in huwelijksvermogensrecht en erfrecht. Tevens is hij rechter-plv. te Amsterdam en redacteur van de Groene Serie onderdeel Erfrecht. Hij is gepromoveerd op het proefschrift ‘Huwelijk en vermogen’ (2013).

  • Datum: 29 november 2022
  • Inloop: Vanaf 13.00 uur
  • Duur: 13.30 - 18.00u
  • Locatie: Eindhoven
  • Kosten: €350,00 excl. BTW
  • Inschrijven tot: 29 november 2022
  • Aantal PO punten: 4
* vFAS-, VEAN-, EPN-, INSOLAD- en NOVEX-leden ontvangen 10% korting op de cursusprijs.
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.