13 jun

Beperkte gemeenschap van goederen

Aantal PO punten: 3

Uiteraard wilt u alles weten over de uiteindelijke wijzigingen en de mogelijke veranderingen voor uw huwelijksvermogensrechtelijke zaken. Daarom organiseert FEIN op dinsdag 13 juni een cursus genaamd: “Beperkte gemeenschap van goederen”. 

De cursus is speciaal samengesteld voor advocaten. Tijdens de cursus wordt ingegaan op de wijzigingen die de invoering van de “Wet beperking gemeenschap van goederen met zich meebrengt”. Daarbij wordt voornamelijk ingegaan op de wijzigingen die voor uw dagelijkse praktijk van belang zijn. Naast de beperking van de omvang van de wettelijke gemeenschap betreft dit uiteraard ook de bespreking van de vergoedingsrechten die kunnen ontstaan vanwege ondernemingen die buiten de gemeenschap vallen. De materie zal worden toegelicht met schema’s en u ontvangt een overzicht waarin de oude en nieuwe tekst naast elkaar zijn gezet.

Na het volgen van de cursus bent u op de hoogte van de wijzigingen die het wetsvoorstel met zich meebrengt.

vFAS- en VEAN-leden ontvangen 10% korting op de cursusprijs
Maaike Steegmans

Docent Maaike Steegmans

Maaike verzorgt regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van erfrecht, relatievermogensrecht en estate-planning. Ook publiceert ze vaak in diverse juridische tijdschriften en is ze redactielid van onder meer de bundels Rechtspraak Erfrecht en Rechtspraak Relatievermogensrecht.

Over Maaike
  • Datum: 13 juni 2017
  • Inloop: Vanaf 13:30 uur
  • Duur: 14:00 - 17:15u
  • Kosten: €250 excl. BTW
  • Inschrijven tot: 2 juni 2017
  • Aantal PO punten: 3
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.