8 nov

Webinar 14.30 uur: “De techniek van een tweetrapsmaking en de geldende spelregels”

Op dinsdag 8 november organiseert FEIN een kort webinar van een uur over de tweetrapsmaking. In dit webinar wordt u snel bijgepraat over dit specifieke onderwerp door één van onze vakkundige docenten Joost Diks en/of Edith Schnackers. Een makkelijke manier om nog de laatste punten te behalen en bovendien eenvoudig in te passen in uw agenda!

Tweetrapsmakingen zijn een niet meer weg te denken fenomeen in het erfrecht. U zult als erfrechtadvocaat dan ook steeds vaker worden geconfronteerd met de afwikkeling van nalatenschappen waarin sprake is van een tweetrapsmaking. Die afwikkeling is complex en leidt vaak tot hoofdbrekens.

Tijdens dit webinar behandelen wij de techniek en de geldende spelregels van de tweetrapsmakingen.

Joost Diks en Edith Schnackers

Docent Joost Diks en Edith Schnackers

In dit webinar wordt u snel bijgepraat over dit specifieke onderwerp door één van onze vakkundige docenten Joost Diks en/of Edith Schnackers.

  • Datum: 8 november 2022
  • Duur: 14.30 - 15.30u
  • Kosten: €95,00
  • Inschrijven tot: 8 november 2022
  • Aantal PO punten: 1
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.