2 dec

Webinar 13.00 uur: “De vereffening en schuldeisers en de verzetprocedure”

Op vrijdag 2 december organiseert FEIN een kort webinar van een uur over de vereffening en schuldeisers en de verzetprocedure. In dit webinar wordt u snel bijgepraat over dit specifieke onderwerp door één van onze vakkundige docenten Joost Diks en/of Edith Schnackers. Een makkelijke manier om nog de laatste punten te behalen en bovendien eenvoudig in te passen in uw agenda!

Hoe dient de benoemde vereffenaar om te gaan met schuldeisers? Wat moet er gebeuren als de schuldeiser en de vereffenaar geen overeenstemming kunnen bereiken? Hoe verhoudt de procedure tot het vaststellen van een vordering zich tot de verzetprocedure? Waarvoor is de verzetprocedure wel bedoeld en waarvoor niet? Antwoord op deze en tal van andere vragen krijgt u in het webinar “De vereffening en schuldeisers en de verzetprocedure”.

Joost Diks en Edith Schnackers

Docent Joost Diks en Edith Schnackers

In dit webinar wordt u snel bijgepraat over dit specifieke onderwerp door één van onze vakkundige docenten Joost Diks en/of Edith Schnackers.

  • Datum: 2 december 2022
  • Duur: 13.00 - 14.00u
  • Kosten: €95,00
  • Inschrijven tot: 2 december 2022
  • Aantal PO punten: 1
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.