2 dec

Webinar 11.00 uur: “Het ontslag van de executeur”

Op vrijdag 2 december organiseert FEIN een kort webinar van een uur over het ontslag van de executeur. In dit webinar wordt u snel bijgepraat over dit specifieke onderwerp door één van onze vakkundige docenten Joost Diks en/of Edith Schnackers. Een makkelijke manier om nog de laatste punten te behalen en bovendien eenvoudig in te passen in uw agenda!

De vertrouwenspersoon van erflater zit door de benoeming in het testament stevig in het zadel. Toch kan de executeur ontslagen worden. Er tekenen zich duidelijke lijnen in de jurisprudentie af. Wanneer is ontslag van de executeur aan de orde? Aan de hand van belangwekkende en recente uitspraken wordt het ontslag van de executeur behandeld.

Joost Diks en Edith Schnackers

Docent Joost Diks en Edith Schnackers

In dit webinar wordt u snel bijgepraat over dit specifieke onderwerp door één van onze vakkundige docenten Joost Diks en/of Edith Schnackers.

  • Datum: 2 december 2022
  • Duur: 11.00 - 12.00u
  • Kosten: €95,00
  • Inschrijven tot: 2 december 2022
  • Aantal PO punten: 1
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.