8 nov

Webinar 13:00 uur: “Praktijkproblemen met de legitieme portie”

Op dinsdag 8 november organiseert FEIN een kort webinar van een uur over de legitieme portie. In dit webinar wordt u snel bijgepraat over dit specifieke onderwerp door één van onze vakkundige docenten Joost Diks en/of Edith Schnackers. Een makkelijke manier om nog de laatste punten te behalen en bovendien eenvoudig in te passen in uw agenda!

U wordt bijgepraat over aspecten van de legitieme portie waar u in uw dagelijkse praktijk mee te maken kunt krijgen. Aan de orde komt onder andere wie legitimarissen kunnen zijn, hoe zij een beroep kunnen doen op de legitieme portie, hoe wordt bepaald welk bedrag de legitimaris uiteindelijk krijgt en bij wie een legitimaris het bedrag kan opeisen.

Joost Diks en Edith Schnackers

Docent Joost Diks en Edith Schnackers

In dit webinar wordt u snel bijgepraat over dit specifieke onderwerp door één van onze vakkundige docenten Joost Diks en/of Edith Schnackers.

  • Datum: 8 november 2022
  • Duur: 13.00 - 14.00u
  • Kosten: €95,00
  • Inschrijven tot: 8 november 2022
  • Aantal PO punten: 1
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.