1 jun

Recente ontwikkelingen alimentatie

Aantal PO punten: 2

Op dinsdag 1 juni organiseert FEIN het webinar Recente ontwikkelingen alimentatie.

Alimentatievraagstukken houden de rechtspraak voortdurend bezig. Van de vaststelling van de behoefte van de alimentatiegerechtigde, tot discussies over de draagkracht van de alimentatieplichtige(n). Van gevolgen van inkomensverlies voor alimentatie – zo ook door de coronacrisis – tot verkorting of verlenging van de alimentatietermijn. Wekelijks verschijnen er nieuwe uitspraken, die van belang zijn voor de praktijk. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Na het volgen van dit webinar wel.

Het is voor de familierechtadvocaat van groot belang om de ontwikkelingen in de alimentatierechtspraak goed bij te houden. Tijdens deze op de praktijk gericht webinar wordt u bijgepraat over alle recente ontwikkelingen op het gebied van kinder- en partneralimentatie. Aan de hand van belangrijke thema’s zoals behoefte, draagkracht, inkomensverlies, wijziging van alimentatie en alimentatietermijnen, wordt de recente jurisprudentie gestructureerd behandeld.

Wij zorgen er graag voor dat u als familierechtadvocaat weer up-to-date bent op alimentatiegebied.


KNB punten worden aangevraagd

Daniëlle Smulders

Docent Daniëlle Smulders

Daniëlle is een ervaren familie- en erfrechtadvocaat. Haar bijzondere interesse ligt bij alimentatievraagstukken en het relatie- en huwelijksvermogensrecht. Zij ontwikkelde en verzorgde trainingen en cursussen voor de rechtspraak op deze vakgebieden en was lid van de landelijke expertgroep huwelijksvermogensrecht. Daniëlle is verbonden aan SSR, het opleidingsinstituut van de rechtspraak en is lid van de klachtadviescommissie van de Raad voor de Kinderbescherming.

Over Daniëlle
  • Datum: 1 juni 2021
  • Inloop: Vanaf 11:45 uur
  • Duur: 12:00 - 14:00u
  • Locatie: Online
  • Kosten: €175 excl. BTW*
  • Inschrijven tot: 1 juni 2021
  • Aantal PO punten: 2
* vFAS-, VEAN-, EPN-, INSOLAD- en NOVEX-leden ontvangen 10% korting op de prijs van het webinar.
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.