20 apr

Succesvol procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken

Aantal PO punten: 4

Op dinsdag 20 april organiseert FEIN het webinar Succesvol procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken.

In erfrechtdossiers wordt veel geprocedeerd bij de kantonrechter. Denk bijvoorbeeld aan het verzoek een nalatenschap alsnog beneficiair te mogen aanvaarden of namens minderjarigen te mogen verwerpen, het ontslag van de executeur, het verzoek om een bevel boedelbeschrijving, het vaststellen van de vorderingen in de wettelijke verdeling en het verzoek om het geven van aanwijzingen en het verzet tegen een uitdelingslijst in de vereffening. Een goede reden om u het webinar “Succesvol procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken” aan te bieden.

Dit webinar is niet alleen geschikt voor (kandidaat)notarissen maar zeker ook voor erfrechtadvocaten. Beide beroepsgroepen komen de kantonrechter regelmatig tegen in erfrechtdossiers. Tijdens dit webinar komen vele tips en trucs en do’s en don’ts met betrekking tot procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken aan de orde.


KNB punten worden aangevraagd

 

 

Joost Diks

Docent Joost Diks

Joost doceert bij diverse opleidingsinstellingen. Daarnaast is Joost (co)auteur van diverse erfrechtelijke publicaties en boeken. Joost verzorgt regelmatig cursussen en lezingen op het gebied van het familie- en erfrecht voor advocaten, notarissen, studenten en juristen. Joost Diks is verder vaste medewerker van het tijdschrift Rechtspraak Familierecht en lid van de redactie van AdvoTip.

Over Joost
  • Datum: 20 april 2021
  • Inloop: Vanaf 13:15 uur
  • Duur: 13:30 - 18:00u
  • Locatie: Online
  • Kosten: €350 excl. BTW*
  • Inschrijven tot: 20 april 2021
  • Aantal PO punten: 4
* vFAS-, VEAN-, EPN-, INSOLAD- en NOVEX-leden ontvangen 10% korting op de prijs van het webinar.
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.