17 sep

Succesvol procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken [Utrecht]

Aantal PO punten: 3

Op dinsdag 17 september 2019 organiseert FEIN de cursus “Succesvol procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken” te Utrecht.

In erfrechtdossiers wordt veel geprocedeerd bij de kantonrechter. Denk bijvoorbeeld aan het verzoek een nalatenschap alsnog beneficiair te mogen aanvaarden of namens minderjarigen te mogen verwerpen, het ontslag van de executeur, het verzoek om een bevel boedelbeschrijving, het vaststellen van de vorderingen in de wettelijke verdeling en het verzoek om het geven van aanwijzingen en het verzet tegen een uitdelingslijst in de vereffening. Een goede reden om u de cursus “Succesvol procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken” aan te bieden.

Tijdens deze cursus zullen de belangrijkste erfrechtelijke procedures bij de kantonrechter aan de orde worden gesteld, mede aan de hand van de Handleiding erfrechtprocedures kantonrechter. Zoals u van ons gewend bent, wordt er tijdens de cursus veel aandacht besteed aan de praktische tips en trics om succesvol te kunnen procederen bij de kantonrechter in erfrechtzaken.

Bij volledige aanwezigheid tijdens de cursus, alsmede na het tekenen van een presentielijst voorafgaand aan én na afloop van de cursus, kunnen 3 PO-punten worden behaald. Het cursusmateriaal wordt u op de cursusdag zelf verstrekt.

vFAS-, VEAN- en INSOLAD-leden ontvangen 10% korting op de cursusprijs

Opleidingspunten

  • NOvA, 3 punten
  • KNB, 3 punten
Joost Diks

Docent Joost Diks

Joost doceert bij diverse opleidingsinstellingen. Daarnaast is Joost (co)auteur van diverse erfrechtelijke publicaties en boeken. Joost verzorgt regelmatig cursussen en lezingen op het gebied van het familie- en erfrecht voor advocaten, notarissen, studenten en juristen. Joost Diks is verder vaste medewerker van het tijdschrift Rechtspraak Familierecht en lid van de redactie van AdvoTip.

Over Joost
  • Datum: 17 september 2019
  • Inloop: Vanaf 13:30 uur
  • Duur: 14:00 - 17:15u
  • Locatie: Utrecht
  • Kosten: €250 excl. BTW
  • Inschrijven tot: 10 september 2019
  • Aantal PO punten: 3
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.