18 jun

Verjaring en verval

Aantal PO punten: 2

Op dinsdag 18 juni 2019 organiseert FEIN de lunchbijeenkomst “Verjaring en verval”.

Als geen ander weet u hoe belangrijk de rol is van verjaring en verval in familie- en erfrechtzaken. Reden voor Familie- en Erfrecht Instituut Nederland om u een overzicht aan te bieden van deze verval- en verjaringstermijnen. Dit overzicht wordt u aangeboden tijdens onze eerstvolgende lunchbijeenkomst. Wij nodigen u van harte uit om bij ons aan te schuiven bij deze cursus.

Tijdens deze twee uur durende bijeenkomst komen de meest gebruikelijke verval- en verjaringstermijnen in het familie- en erfrecht aan de orde. Aan de hand van de rechtspraak en literatuur wordt het gebruik van deze termijnen nader toegelicht en krijgt u een overzicht van belangrijke aandachtspunten. Tot het cursusmateriaal behoort een praktisch overzicht van de behandelde termijnen.

Bij volledige aanwezigheid tijdens de cursus, alsmede na het tekenen van een presentielijst voorafgaand aan én na afloop van de cursus, kunnen 2 PO-punten worden behaald. Het cursusmateriaal wordt u op de cursusdag zelf verstrekt.

vFAS-, VEAN- en NOVEX-leden ontvangen 10% korting op de cursusprijs

Locatie

Gele Kegels Meeting Center Eindhoven
Kennedyplein 1-5 (Navigatiesysteem: Kennedyplein 80)
5611 ZS Eindhoven

Maaike Steegmans

Docent Maaike Steegmans

Maaike verzorgt regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van erfrecht, relatievermogensrecht en estate-planning. Ook publiceert ze vaak in diverse juridische tijdschriften en is ze redactielid van onder meer de bundels Rechtspraak Erfrecht en Rechtspraak Relatievermogensrecht.

Over Maaike
  • Datum: 18 juni 2019
  • Inloop: Vanaf 11:45 uur
  • Duur: 12:00 - 14:00u
  • Locatie: Eindhoven
  • Kosten: €175 excl. BTW
  • Inschrijven tot: 11 juni 2019
  • Aantal PO punten: 2
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.