16 jun

Verval en verjaring in het erfrecht

Aantal PO punten: 3

Op 16 juni 2020 organiseert FEIN het webinar “Verval en verjaring in het erfrecht”.

Het erfrecht kent ongelooflijk veel verval- en verjaringstermijnen. Tijdens het webinar wordt u een overzicht aangeboden van de belangrijkste verval- en verjaringstermijnen. Aan de hand van de rechtspraak en literatuur wordt het gebruik van deze termijnen nader toegelicht en krijgt u een overzicht van belangrijke aandachtspunten. Tot het materiaal behoort een praktisch overzicht van de behandelde termijnen.

Jarenlang hebben veel advocaten koudwatervrees gehad voor het erfrecht. Dit had onder andere te maken met de verval- en verjaringstermijnen. Als zo’n termijn eenmaal verstreken is, is er vaak niets meer aan te redden. Na het volgen van dit webinar moet de deelnemer deze koudwatervrees kwijt zijn en is de deelnemer op de hoogte van de meest gebruikelijke verval- en verjaringstermijnen in het erfrecht. .

Docenten

Als docent treedt naast Joost Diks ook Edith Schnackers op.

Edith Schnackers
Edith is een ervaren familie- en erfrechtadvocaat. Zij heeft veelvuldig te maken met het afwikkelen van complexe en omvangrijke nalatenschappen. Zij doceert regelmatig over het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht. Edith is lid van de redactie van AdvoTip en publiceert ook elders over het erfrecht.

* vFAS-, VEAN-, EPN-, INSOLAD- en NOVEX-leden ontvangen 10% korting op de prijs van het webinar.
** Het webinar van 16 juni vindt online plaats. U komt hierbij gewoon in aanmerking voor PO punten toegekend door de NOVA en KNB.

 

 

Joost Diks

Docent Joost Diks

Joost doceert bij diverse opleidingsinstellingen. Daarnaast is Joost (co)auteur van diverse erfrechtelijke publicaties en boeken. Joost verzorgt regelmatig cursussen en lezingen op het gebied van het familie- en erfrecht voor advocaten, notarissen, studenten en juristen. Joost Diks is verder vaste medewerker van het tijdschrift Rechtspraak Familierecht en lid van de redactie van AdvoTip.

Over Joost
  • Datum: 16 juni 2020
  • Inloop: Vanaf 14:00 uur
  • Duur: 14:30 - 17:45u
  • Locatie: Online webinar**
  • Kosten: €250 excl. BTW*
  • Inschrijven tot: 15 juni 2020
  • Aantal PO punten: 3
* vFAS-, VEAN-, EPN-, INSOLAD- en NOVEX-leden ontvangen 10% korting op de prijs van het webinar
Op dit moment is deze opleiding volgeboekt of de mogelijkheid voor aanmelding verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe opleidingen of meld u hieronder aan voor de mailing. U ontvang dan tevens op regelmatige basis de VereffeningsFlits.