Dag van het Erfrecht – vrijdag 22 maart

Bent u executeur en weet u even niet hoe u verder moet? Wilt u een beroep doen op uw legitieme portie, maar weet u niet hoe? Weet u niet of u een nalatenschap beneficiair of zuiver moet aanvaarden? Weet u niet zeker wie er erfgenaam zijn? Bent u vereffenaar en weet u niet precies wat u rechten en plichten zijn? Kom dan langs of neem telefonisch contact met ons op tijdens de ‘Dag van het Erfrecht’ op 22 maart a.s.

 

Dag van het Erfrecht

De ‘Dag van het Erfrecht’ is in het leven geroepen door de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN). De erfrechtadvocaten van ons kantoor zijn aangesloten bij deze door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging. Met de ‘Dag van het Erfrecht’ vragen we aandacht voor het belang van deskundig-juridische begeleiding bij de afwikkeling van een nalatenschap. Het erfrecht kent namelijk veel regels en termijnen. Het komt helaas nog regelmatig voor dat er te laat (of ondeskundig) advies wordt ingewonnen, hetgeen verstrekkende en hele vervelende gevolgen kan hebben voor de betrokkenen. Het is dan ook van groot belang dat u zich goed laat adviseren.

Dus heeft u een vraag die u graag eens aan een specialist voor zou leggen, neem dan op 22 maart a.s. vrijblijvend contact met ons op. Advocaten Familie- & Erfrecht 088 02 09 444.

Koen Boddaert
Koen Boddaert Koen Boddaert

Ik sta u graag te woord!

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.