Inge Diepman en Joost Diks zijn terug met een derde seizoen van de podcast ‘De Erfrechtadvocaat’

Familie- en erfrechtadvocaat Joost Diks en presentator Inge Diepman lanceren vandaag de eerste aflevering van de podcastserie ‘De Erfrechtadvocaat’. Vanaf vandaag verschijnt er elke twee weken een nieuwe aflevering.

Joost Diks en Inge Diepman zijn nog lang niet met elkaar uitgepraat. Daarom besloten zij een nieuwe reeks podcasts op te nemen over het erfrecht. De eerste twee series waren een groot succes. Inge Diepman en Joost Diks zijn daar heel blij mee en beleven enorm veel plezier aan het maken van ‘De Erfrechtadvocaat’.

Nieuw dit seizoen is dat bij de eerste afleveringen familie- en erfrechtadvocaat Bregje Boelens aanschuift en dat er tijdens de podcast ook gesproken wordt over het familierecht. De directe aanleiding voor het maken van de nieuwe serie is het 10-jarig bestaan van Advocaten Familie- & Erfrecht. Inge Diepman en Joost Diks nemen dat gegeven als uitgangspunt en bespreken in 10 afleveringen in totaal 10 erfrechtelijke en 10 familierechtelijke uitspraken van de Hoge Raad van de afgelopen 10 jaar.

Een leuk weetje: de eerste twee series van de podcast werden opgenomen in een studio. Dit seizoen van ‘De Erfrechtadvocaat’ wordt gemaakt in de Eindhovense vestiging van Advocaten Familie- en Erfrecht, waarbij een spreekkamer is omgebouwd tot studio. De afleveringen van ‘De Erfrechtadvocaat’ zijn vanaf vandaag te beluisteren via de website van Advocaten Familie- & Erfrecht of via uw favoriete podcastapp.

Beluister de podcast De Erfrechtadvocaat

PODCAST

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.