Wilt u scheiden in Eindhoven?

Jarenlang bent u bij elkaar geweest. Misschien heeft u samen kinderen. Hoeveel u ook van elkaar hebt gehouden, of nog steeds van elkaar houdt, u ziet samen geen toekomst. Een scheiding is onvermijdelijk. Bij een scheiding (of dit nou een echtscheiding, beëindiging van de samenleving of een geregistreerd partnerschap is) komen veel juridische zaken kijken.

 

Advocaten Familie- & Erfrecht uit Eindhoven is dé specialist in alles wat met scheiden te maken heeft.

 

Familierecht advocaat Eindhoven

Elke scheiding is uniek. Of u zonder al te veel problemen gaat scheiden, of een groot conflict heeft, in alle gevallen zijn wij er met advies en juridische bijstand. De advocaten van ons kantoor uit Eindhoven combineren hun expertise aan een oplossingsgerichte benadering. Uw belang, en dat van uw kinderen, staat voorop.

Wat u kunt verwachten van onze echtscheidingsadvocaat uit Eindhoven?

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in familierecht en dus expert op alle familierechtelijke gebieden. Wij leveren in alle gevallen maatwerk, elke echtscheiding is immers uniek.

Wij bieden hulp bij:

  • beëindiging geregistreerd partnerschap
  • afwikkeling huwelijkse voorwaarden
  • beëindiging samenlevingsovereenkomst
  • alimentatie
  • gezag en ouderschapsplan
  • kinderbeschermingsmaatregelen
  • verdeling gemeenschap van goederen
  • (echt)scheidingen

Prettig verder leven na een scheiding

Het uiteindelijke doel van een goede scheiding is natuurlijk dat er een situatie ontstaat waarmee u weer verder kan. Het is mede om die reden dat Advocaten Familierecht & Erfrecht te Eindhoven ook mediation aanbiedt. Dit verhoogt niet alleen de kans op een bevredigende oplossing voor álle partijen, maar is ook nog eens goedkoper dan een gang naar de rechter. Lees hier meer over mediation.

Gaat u scheiden of bent u inmiddels in een echtscheiding verwikkeld? Hecht u belang aan een correcte afhandeling of dreigt u verzeild te raken in een juridisch conflict? Neem dan contact op met ons kantoor in Eindhoven.