Edith Schnackers in AD over echtscheidingen tijdens corona

Vanochtend vertelde Edith Schnackers in de krant over echtscheiden in tijden van corona.

Kantoorgenoot en familie- en erfrecht advocaat Edith Schnackers heeft vanochtend in de krant een kijkje in de keuken van de echtscheidingsadvocaat gegeven: hoe gaat het in het familierecht op dit moment gezien de coronacrisis? Behandelen de familierechtadvocaten van ons kantoor meer echtscheidingen door de coronacrisis? Gaan zittingen over echtscheidingen bij de rechtbanken nog wel door? Welke vragen krijgen wij van ondernemers en de echtgenoten van ondernemers die van plan zijn te gaan scheiden? Welke vragen krijgen we van ex-echtgenoten in verband met alimentatieverlichtingen en de invloed daarop door de coronacrisis? De boodschap van Edith Schnackers is dat er in verband met corona bij een echtscheiding ook andere problemen spelen dan normaal het geval is en dat wij ook nu, of beter gezegd juist nu, uw helpende hand kunnen zijn.

Lees hier het krantenartikel waarin echtscheidingsadvocaat Edith Schnackers vertelt over echtscheidingen tijdens de coronacris.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.