Edith Schnackers partner Advocaten Familie- & Erfrecht

Edith Schnackers zal per 1 mei 2021 toetreden als partner bij Advocaten Familie- & Erfrecht. Dat maken Bregje Boelens en Joost Diks bekend. Naast haar werkzaamheden als advocaat en als docent bij Familie- & Erfrecht Instituut Nederland zal Schnackers leidinggeven aan het nieuwe kantoor van Advocaten Familie- & Erfrecht in Limburg dat op 1 mei zijn deuren opent.

De keuze om Edith als partner op te nemen in de organisatie was voor Bregje en Joost, die samen in 2013 het eerste nichekantoor op het gebied van familierecht en erfrecht in Nederland oprichtten, niet meer dan logisch. Bregje:

“Edith was al enige tijd aan ons kantoor verbonden. De samenwerking sinds haar komst naar kantoor bevalt uitstekend. Het is terecht dat Edith als een van de meest gerenommeerde familie- en erfrecht advocaten bekend staat. We zijn dan ook heel blij met deze vervolgstap. Met de opening van ons nieuwe kantoor in Limburg komt alles mooi samen.”

Edith Schnackers is sinds 2004 werkzaam als advocaat. Van meet af aan heeft zij toegelegd op het familie- en erfrecht en heeft zij zich daarin steeds verder gespecialiseerd. Ze werkte 15 jaar bij een groot advocatenkantoor en zocht begin 2019 welbewust een hoogspecialistisch nichekantoor. Ze vond dat in Advocaten Familie- & Erfrecht.

Edith: “Ik ben blij dat ik deze stap kan nemen en ga met veel plezier aan het werk in het nieuwe kantoor, in de voor mij zo vertrouwde en geliefde omgeving. Ik doe dat natuurlijk samen met mijn gespecialiseerde collega’s.” De vraag of Schnackers ook nog wel buiten Limburg te zien zal zijn, wordt bevestigend beantwoord. “Jazeker, voor ingewikkelde erfrechtkwesties word ik door heel Nederland ingeschakeld. Daarnaast zal ik ook vanaf Eindhoven en Utrecht actief zijn. Ook als docent voor FEIN hoop ik na corona weer in heel Nederland live te kunnen doceren.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.