Gisteren “Waar is mijn erfenis?” gezien?

Gisteren zond SBS6 de eerste uitzending uit van “Waar is mijn erfenis?” in dit tv-programma helpt kantoorgenoot Joost Diks Dennis van der Geest bij het oplossen van erfrechtelijke problemen.

In de eerste uitzending helpen Dennis en Joost Tonnie. Tot haar schrik is Tonnie door haar moeder onterfd. De moeder van Tonnie is eigenaar van het beroemde café Rooie Nelis in Amsterdam, waar veel bekendheden over de vloer kwamen onder wie koningin Beatrix en premier Jan-Peter Balkenende. In het testament van de moeder van Tonnie is een nichtje tot enig erfgenaam benoemd. Voor Tonnie is hiermee de kous nog niet af. Hoe dit afloopt heeft u gisteren kunnen zien, het is programma is ook terug te kijken.

Volgende week donderdag 2 november komt Dennis in actie met een andere erfrechtdeskundige. Op 9 november is Joost weer te zien. Dan wordt de hulp van Dennis en Joost ingeroepen door Cliff die een geschil heeft met zijn stiefmoeder. Er volgen overigens nog meer afleveringen waarin andere deskundigen Dennis van der Geest met raad en daad bijstaan.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.