Inge Decupere benoemd tot salary partner Advocaten Familie- & Erfrecht

Per 1 december 2021 is Inge Decupere benoemd tot salary partner bij Advocaten Familie- & Erfrecht. Inge, ervaren familie- en erfrechtadvocaat en mediator, maakte in september jl. de overstap naar ons kantoor en zal met name werkzaam zijn vanuit de vestiging in Elsloo.

Deze benoeming sluit mooi aan bij de ervaringen van Inge. Inge kan putten uit ruim 14 jaar praktijkervaring en heeft zich na een brede civielrechtelijke opleiding bij haar voormalige werkgever (een gerenommeerd advocatenkantoor in Maastricht) al vanaf het begin van haar carrière gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Naast haar werk als familierechtadvocaat en erfrechtadvocaat is Inge een ervaren echtscheidingsmediator en rondde zij in 2021 nog de specialisatieopleiding nalatenschapsmediation af.

Inge vertelt:

Ik kijk ernaar uit om mij bij Advocaten Familie- & Erfrecht nog meer te kunnen ontplooien als specialist erfrecht en familierecht. Met mijn benoeming tot salary partner hoop ik vanuit deze rol samen met het sterke team van AFE ons mooie kantoor te kunnen blijven ontwikkelen. Dit alles met het doel onze cliënten de meest optimale bijstand te verlenen.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.