KORT | Cursusaanbod FEIN voor de vereffenaar

Door Familie- & Erfrecht Instituut Nederland worden cursussen gegeven waarin op een heldere en overzichtelijke manier relevante en actuele informatie wordt overgedragen. Bij de ontwikkeling van de cursussen wordt een constante link gelegd tussen wetenschap en praktijk om u hoogwaardige informatie te kunnen geven, die u onmiddellijk in de praktijk in kunt zetten. De cursussen worden altijd verzorgd door ervaren docenten.

Hierbij een greep uit het aanbod voor de vereffenaar de komende maanden:

Masterclass Vereffening Nalatenschappen (Diepgang)

28 juni
In deze masterclass vereffening worden de belangrijkste ontwikkelingen in de vereffening van nalatenschappen behandeld. De masterclass is relevant voor ervaren vereffenaars en hun adviseurs, zoals notarissen en advocaten.

Lees verder >


Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen 2022

20 september, 14 oktober, 15 november, 6 december
De jaarlijkse Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen vindt wederom in het najaar plaats. Deze vierdaagse opleiding tot vereffenaar werd beoordeeld met een 9,2.

Lees verder >


Starclass Executele 2022 met Bernard Schols en Joost Diks

26 september, 7 oktober
Twee dagen boordevol theorie én praktijk. Na het volgen van de Starclass Executele bent u weer helemaal op de hoogte van alle recente ontwikkelingen in de executele en kunt u weer een jaar vooruit!

Lees verder >

 

Bekijk het volledige aanbod van Familie- & Erfrecht Instituut Nederland >


Dit artikel is onderdeel van de VereffeningsFlits maart 2022. Bekijk het volledige overzicht.

VereffeningsFlits | mrt. ’22

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.