Mediation bij een echtscheiding in Eindhoven

Met elkaar praten. Geen oordeel hebben. Hulp door een onpartijdige derde. Samen zoeken naar een oplossing. Klinkt dit niet als het werk van een advocaat? Dat klopt. Het is namelijk de werkwijze van een mediator bij een juridisch conflict. Bij Advocaten Familie- & Erfrecht uit Eindhoven werken verschillende professionele mediators. Zij helpen u uw conflict op een andere manier op te lossen dan een advocaat. Het doel is escalatie te voorkomen en een basis te leggen voor de toekomst.

 

Wat is mediation bij een echtscheiding in Eindhoven?

Wij bieden mediation aan bij scheiden in Eindhoven. Bij mediation wordt niet daadwerkelijk de gang naar de rechter gemaakt, maar wordt met behulp van een onafhankelijke mediator naar een oplossing gezocht die voor beide partijen acceptabel is.

Hoe werkt mediation bij een echtscheiding in Eindhoven?

Bij mediation rondom een echtscheiding wordt gezocht naar meer dan alleen een juridische oplossing. Een mediator is een onafhankelijke tussenpersoon die u kunt vertrouwen en die u direct het gevoel geeft dat het mogelijk is om er samen uit te komen. Dat is ook precies waar Advocaten Familie- & Erfrecht steeds naar streeft. Onze mediators hebben allen een professionele opleiding tot mediator gevolgd bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFas).

Bemiddeling bij verschillende kwesties rondom een scheiding

Rondom een echtscheiding moet over veel zaken beslist worden. Daarbij is het zaak om bij het scheiden alles in één keer goed te regelen op een manier die aanvaardbaar is voor alle betrokkenen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • beëindiging geregistreerd partnerschap
  • afwikkeling huwelijkse voorwaarden
  • beëindiging samenlevingsovereenkomst
  • alimentatie
  • gezag en ouderschapsplan
  • kinderbeschermingsmaatregelen
  • verdeling gemeenschap van goederen
  • (echt)scheidingen

Uw zaken rondom het scheiden goed geregeld!

Woont u in Eindhoven of omgeving, gaat u scheiden en heeft u behoefte aan bemiddeling? Neem contact op met Advocaten Familie- & Erfrecht voor mediation bij uw echtscheiding.