Nieuwe cursus FEIN: Actualiteiten Relatievermogensrecht op 20 maart 2018

Op dinsdag 20 maart 2018 organiseert FEIN de cursus Actualiteiten Relatievermogensrecht zodat u geheel op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het relatievermogensrecht. In deze cursus wordt recente rechtspraak en wetgeving behandeld omtrent het relatievermogensrecht en dan met name het huwelijksvermogensrecht.

 

Actualiteiten Relatievermogensrecht

De cursus is speciaal samengesteld voor advocaten. Naar aanleiding van enkele concrete uitspraken zullen verschillende leerstukken de revue passeren. Zo wordt onder andere het samenvallen van verschillende gemeenschappen, zoals een nalatenschap en een huwelijksgemeenschap, besproken. Ook wordt, kort, aandacht besteed aan de invoering van de beperkte wettelijke gemeenschap van goederen.

Na het volgen van de cursus bent u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het relatievermogensrecht.

Wij ontvangen u graag op 20 maart aanstaande.

Docent: mr. M. (Maaike) Steegmans

Als docent zal mr. M. (Maaike) Steegmans optreden. Maaike heeft het wetgevingsproces inzake de invoering van de beperkte gemeenschap van goederen op de voet gevolgd.

Meer weten over de cursus Actualiteiten Relatievermogensrecht

AANMELDEN

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.