Nieuwe middagcursus: Actualiteiten Relatievermogensrecht op 10 november 2020

Op dinsdag 10 november 2020 organiseert Familie- & Erfrecht Instituut Nederland (FEIN) de cursus Actualiteiten Relatievermogensrecht.

 

Actualiteiten Relatievermogensrecht

Het relatievermogensrecht (huwelijks-, partnerschaps- en samenlevingsvermogensrecht) blijft in ontwikkeling, niet in de laatste plaats onder invloed van uitspraken van de Hoge Raad. Van kosten van de huishouding, tot toestemming en bestuur, van de omvang van wettelijke gemeenschap van goederen tot afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en verevening van pensioenrechten. In deze actualiteitencursus relatievermogensrecht komen alle actualiteiten over deze onderwerpen stuk voor stuk aan bod.

Hoogleraar André Nuytinck bespreekt op overzichtelijke wijze de wettelijke regeling en de recente rechtspraak van de Hoge Raad over de belangrijkste onderwerpen binnen het relatievermogensrecht.

Docent: prof. mr. André Nuytinck

Als docent zal prof. mr. André Nuytinck optreden. Hij is hoogleraar privaatrecht, in het bijzonder personen-, familie- en erfrecht, aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en hoogleraar burgerlijk recht,  in het bijzonder personen-, familie- en erfrecht, bij het Centrum voor Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.