De Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen van FEIN is recent wederom door de Stichting Certificering Executeurs (SCE), verbonden aan NOVEX, geaccrediteerd als verdiepingscursus vereffening. Dat betekent dat u na het afronden van de Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen 2022 in aanmerking komt om NOVEX gecertificeerd vereffenaar te worden.

NOVEX-leden die tenminste drie jaar relevante werkervaring hebben op het gebied van executele en vereffening, komen in aanmerking voor certificering mits zij aan alle overige toelatingseisen voldoen. Een van de eisen voor toelating tot  certificering is dat de aanvrager een door de SCE geaccrediteerde verdiepingscursus vereffening heeft gevolgd, waarin het faillissementsrecht en het procesrecht is behandeld. De Specialisatiepopleiding Vereffening Nalatenschappen van FEIN is thans wederom als zodanig geaccrediteerd. Na het volgen van deze opleiding en voldoening aan de overige certificeringsvereisten, kunt u dan ook een door de NOVEX gecertificeerd vereffenaar worden.

Ook in 2022 bieden wij de Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen aan. Na drie zeer geslaagde edities waarbij de opleiding gemiddeld is beoordeeld met een 9,2 vindt dit jaar de vierde editie plaats. Notarissen, advocaten, vereffenaars, curatoren en executeurs kunnen zich hiervoor aanmelden.

Bekijk de Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen >