Aflevering 7 13 MIN

De buurvrouw met de pinpas

Deze aflevering van de podcastserie ‘de Erfrechtadvocaat’ staat in het teken van verdwenen vermogen. Het klinkt spannend, maar als je er mee te maken krijgt is het allesbehalve leuk.

Wanneer iemand overlijdt en erfgenamen vragen zich af waar het geld gebleven is, moet je op zoek. Zijn er juridische mogelijkheden om vermogen dat tijdens leven is geschonken of dat is onttrokken na overlijden terug te krijgen? In deze aflevering behandelen Inge Diepman en mr. Joost Diks het antwoord op de meest gestelde vraag over verdwenen vermogen: “Hoe komt het verdwenen vermogen terug in de nalatenschap?”.

Vragen

Opmerkingen of vragen naar aanleiding van deze podcast kunt u sturen naar info@familie-erfrecht.nl.

Erfenismagazine

Bezoek ook het Erfenismagazine, ons online magazine over zaken rondom de erfenis. U vindt hierin nog meer veel gestelde vragen maar ook tips, uitleg van juridische begrippen, toelichting op belangrijke wetsartikelen en columns van erfrechtadvocaten.

Wilt u hulp bij uw conflict rondom een erfenis? Of heeft u een vraag voor een erfrechtadvocaat? Neem contact met ons op.

Wilt u hulp bij uw conflict rondom een erfenis?

Neem contact met ons op.

call to action

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.