Aflevering 8 18 MIN

Het is soms spannend aan de verdelingstafel

Deze aflevering van de podcastserie ‘de Erfrechtadvocaat’ staat in het teken van de verdeling van de nalatenschap. De verdeling is voor de erfgenamen vaak afrondende en leukste stap in het proces van een nalatenschap. 

Het gaat meestal goed. Maar soms zijn erfgenamen het alles behalve eens over de verdeling van de nalatenschap. En dan wordt het spannend aan de verdelingstafel. In deze aflevering behandelen Inge Diepman en mr. Joost Diks het antwoord op de meest gestelde vraag over de verdeling van de nalatenschap: “Moet iedereen het eens zijn met de verdeling van de nalatenschap?”.

Vragen

Opmerkingen of vragen naar aanleiding van deze podcast kunt u sturen naar info@familie-erfrecht.nl.

Meer weten

Wilt u meer weten over verdeling van de nalatenschap? Lees dan ook de volgende artikelen: 

Erfenismagazine

Bezoek ook het Erfenismagazine, ons online magazine over zaken rondom de erfenis. U vindt hierin nog meer veel gestelde vragen maar ook tips, uitleg van juridische begrippen, toelichting op belangrijke wetsartikelen en columns van erfrechtadvocaten.

Wilt u hulp bij uw conflict rondom een erfenis? Of heeft u een vraag voor een erfrechtadvocaat? Neem contact met ons op.

Wilt u hulp bij uw conflict rondom een erfenis?

Neem contact met ons op.

call to action

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.