Aflevering 9 13 MIN

Wijze raad van de erfrechtadvocaat

Deze negende aflevering van de podcast De Erfrechtadvocaat is de opmaat naar de 2e serie. Deze serie is wederom geheel gericht op het erfrecht, met elke aflevering een casus en de wijze raad van mr. Joost Diks.

Nieuw in deze serie is dat zal worden gesproken vanuit een concrete casus. De casus zijn gebaseerd op zaken die in de rechtspraak aan de orde zijn geweest.

Luister naar de eerste podcast: Wijze raad van de erfrechtadvocaat waarin Joost en Inge terugkijken op de eerste serie en vooruitkijken naar een nieuwe serie vol complexe zaken, veelgestelde vragen en wijze raad van mr. Joost Diks. De eerste wijze raad in aflevering 1 is natuurlijk een inkopper en verklappen we alvast: luister alle afleveringen van onze podcast! ;-)

Vragen

Opmerkingen of vragen naar aanleiding van deze podcast stuurt u naar info@familie-erfrecht.nl.

Meer weten

Wilt u meer weten over de erfrechtadvocaat? Lees dan ook de volgende artikelen:

Erfenismagazine

Bezoek ook het Erfenismagazine, ons online magazine over zaken rondom de erfenis. U vindt hierin nog meer veel gestelde vragen maar ook tips, uitleg van juridische begrippen, toelichting op belangrijke wetsartikelen en columns van erfrechtadvocaten.

Wilt u hulp bij uw conflict rondom een erfenis? Of heeft u een vraag voor een erfrechtadvocaat? Neem contact met ons op.

Wilt u hulp bij uw conflict rondom een erfenis?

Neem contact met ons op.

call to action

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.