Presentator Dennis van der Geest en erfrechtdeskundige Joost Diks komen donderdag 9 november weer in actie in het tv-programma “Waar is mijn erfenis?”

Donderdag 9 november zendt SBS6 om 20:30 uur de derde aflevering uit van het nieuwe televisieprogramma “Waar is mijn erfenis?”. In de uitzending van 26 oktober riep Tonnie de hulp van Joost en Dennis in bij de afwikkeling van de nalatenschap van haar moeder. De uitzending werd heel goed bekeken en was de volgende dag het gesprek van de dag. Dennis en Joost ontvingen heel veel positieve reacties op de uitzending. 

In de aflevering van morgen schieten Dennis en Joost Cliff te hulp. De vader van Cliff is jaren geleden naar Spanje verhuisd met zijn Belgische vriendin. De vader van Cliff overlijdt plotseling en samen met zijn twee zussen is Cliff erfgenaam. Ze erven onder andere de helft van de woning in Spanje de andere helft is van hun stiefmoeder. De stiefmoeder wil nergens aan mee werken. Zullen presentator Dennis van der Geest en erfrechtadvocaat Joost Diks dit klusje klaren? We zien het morgen om 20:30 uur bij SBS6.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.