Kort | De 4e lichting vereffenaars is opgeleid en heeft de Specialisatieopleiding Vereffeningen (SVN) met goed gevolg afgerond.

De vereffening blijft volop in ontwikkeling. Mede vanwege de toenemende vraag naar gespecialiseerde vereffenaars, is door FEIN de specialisatieopleiding vereffening nalatenschappen (SVN) ontwikkeld. Tijdens deze vierdaagse opleiding krijgen de cursisten van het hoog gespecialiseerde team docenten de nodige juridische kennis en praktische tips aangereikt om als professionele vereffenaar een nalatenschap te kunnen vereffenen. Onze eerste lichting vereffenaars zwaaide eind 2019 af en op 6 december 2022 heeft inmiddels de 4e lichting vereffenaars de specialisatieopleiding afgerond en het certificaat in ontvangst mogen nemen. We kijken alweer uit naar de volgende editie in 2023. Schrijf u snel in om uw plaats te verzilveren en als gespecialiseerd vereffenaar aan de slag te kunnen gaan!

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.