Vanavond is het zover: “Waar is mijn erfenis?” op SBS6

We hebben er lang op moeten wachten maar vanavond is het dan eindelijk zover presentator Dennis van der Geest en erfrechtdeskundige Joost Diks zijn te zien in een spiksplinternieuw tv-programma.

SBS6 zendt vanaf vandaag, 26 oktober, een reeks uit van het tv-programma “Waar is mijn erfenis?”. In dit tv-programma schiet Dennis van der Geest met een team van deskundigen nabestaanden te hulp die verwikkeld zijn geraakt in een conflict over de erfenis.

In de uitzending van vanavond helpt onze collega erfrechtadvocaat Joost Diks Dennis met het dossier van Tonnie. Tonnie is de dochter de uitbaatster van de bekende Jordanese kroeg Café Rooie Nelis. Het café vormde destijds de inspiratie voor de tv-serie ’t Schaep met de vijf pooten. Vele bekende Nederlanders waren stamgast in het beroemde volkscafé.

Tonnie komt erachter dat niet zíj maar een nichtje tot enig erfgenaam is benoemd. Ze wil het er niet bij laten zitten en schakelt de hulp van Joost en Dennis in. Hoe het afloopt, zien we vanavond.

Volgende week donderdag 2 november is er weer een uitzending. In die uitzending helpt een andere erfrechtdeskundige Dennis. Joost komt in de uitzending van 9 november weer in actie. Dennis en Joost behandelen dan de nalatenschap van de vader van Cliff.

Meld u aan voor onze opleidingen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons aanbod. Meld u hieronder aan en ontvang als eerste een overzicht van nieuwe data en opleidingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.