Bregje Boelens

Bregje is een ervaren advocaat en mediator. Zij heeft een grote passie voor het familievermogensrecht. Zowel binnen het familierecht als het erfrecht houdt zij zich (vooral) bezig met de vermogensrechtelijke (financiële)  afwikkeling. Zij adviseert en coacht onder meer ondernemers, echtgenoten van ondernemers en vermogende particulieren.

Al tijdens haar studie Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg heeft Bregje een groot aantal keuzevakken in het erfrecht en het familierecht gevolgd. Na haar studie heeft zij zich verder ontwikkeld als erfrechtadvocaat en familierecht advocaat.  Naast de grote hoeveelheid ervaring die Bregje in de praktijk heeft opgedaan heeft zij de juridische opleiding familierecht en de opleiding tot mediator echtscheiding van de Vereniging van Familierecht advocaten scheidingsmediators (vFas) afgerond. Ook heeft zij de Leergang Erfrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk (AvdR) met succes gevolgd.  Bregje is lid van de vFas en de vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).

Naast haar werkzaamheden als erfrechtadvocaat, familierechtadvocaat en mediator wordt Bregje regelmatig benoemd tot vereffenaar of executeur. In deze hoedanigheid zorgt zij ervoor dat de erfenis wordt afgewikkeld, zodat deze vervolgens door de erfgenamen kan worden verdeeld. Bregje is lid van de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX).

Bregje heeft het delen van kennis hoog in het vaandel staan. Zij treedt regelmatig op als docent. Zo maakt zij deel uit van het docententeam van de Specialisatieopleiding Vereffening Nalatenschappen welke opleiding wordt verzorgd door het Familie- & Erfrecht Instituut Nederland (FEIN).

Ook publiceert Bregje regelmatig. Zij is (co)auteur van de “Boom Basics Personen- en familierecht”. Dit boek van Boom Juridisch biedt een snel en gestructureerd overzicht van het personen- en familierecht. Ook hét boek over de partneralimentatie “De wet herziening partneralimentatie, een korte introductie” is van haar hand.

Bregje is betrokken bij de kwaliteit van de rechtshulpverlening. Zo is zij als beoordelaar verbonden aan de Beroepsopleiding Advocatuur, vak Echtscheidingsrecht.

Buiten haar juridische werkzaamheden als erfrechtadvocaat en familierechtadvocaat zet Bregje zich in voor diverse maatschappelijke doelen. Zo is ze betrokken bij afstudeerzittingen van Avans Fontys Juridische Hogeschool (JHS) en is ze penningmeester van de serviceclub Kiwanis Dommelland en Valkenswaard.

Contactgegevens Bregje Boelens

Mispelhoefstraat 25
5651 GK Eindhoven

Bregje Boelens
Bregje Boelens Bregje Boelens

Wat kan ik voor u betekenen?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek.

Bel mij Stuur bericht