Guido de Weerd

Guido de Weerd is breed opgeleid. Hij is achtereenvolgens afgestudeerd in Nederlands recht (UvT), Notarieel recht (RUN) en Fiscaal recht (UvT). Na zijn afstuderen heeft hij zich als kandidaat-notaris zes jaar bekwaamd in het familie- en erfrecht. Vervolgens heeft hij als advocaat acht jaar ervaring opgedaan bij een in het familie- en erfrecht gespecialiseerd Randstedelijk kantoor. Gaandeweg is Guido zich steeds meer op het erfrecht gaan toeleggen en sinds enkele jaren behandelt hij voornamelijk nog erfrechtzaken en complexe huwelijksvermogensrechtzaken. 

Met vele jaren zowel notariële als procesrechtelijke ervaring binnen het familierecht en erfrecht is Guido binnen het erfrecht en het huwelijksvermogensrecht van alle markten thuis.

Guido procedeert en adviseert op alle gebieden van het erfrecht. Hij behandelt hoofdzakelijk complexe dossiers waarin uiteenlopende erfrechtelijke en vaak ook huwelijksvermogensrechtelijke en andere vermogensrechtelijke kwesties spelen. Het selecteren, analyseren en combineren van relevante informatie is zijn specialiteit.

Als gewiekst onderhandelaar schept Guido eer in een mooie schikking, maar hij neemt net zo graag de rol aan van procesadvocaat. Met ruime ervaring in het familierecht heeft hij eveneens oog voor de emotionele kanten van geschillen.

Guido zegt waar het op staat en zijn advisering is recht voor zijn raap.

Als specialist is Guido lid van de Vereniging van Familie- en Erfrechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFas). Hij is cum laude geslaagd voor het examen voor VFAS-erfrechtspecialist, als nummer één van zijn lichting. Tevens is Guido lid van de VEAN (Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland).

Contactgegevens Guido de Weerd

Dorpsstraat 43
3941 JK Doorn

Guido de Weerd
Guido de Weerd Guido de Weerd

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht