Daniëlle de Jong

Daniëlle de Jong is een gepassioneerd familie- en erfrechtadvocaat. Daniëlle studeerde aan de Universiteit Utrecht. Zij heeft naast haar bachelor Civiel Recht eveneens haar bachelor Notarieel Recht behaald. Vervolgens heeft zij in 2014 haar master Privaatrecht afgerond.

Daniëlle heeft tijdens en na afronding van haar studie eerst als buitengriffier en later als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Midden-Nederland gewerkt. Eerst bij de afdeling familierecht en later bij de afdeling toezicht (erfrecht, beschermingsbewind en insolventie). Zij heeft daardoor een goede kijk op de werkwijze van rechters en is door haar ervaring goed in staat een zaak van twee kanten te bekijken.

Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest binnen de rechterlijke macht, besloot Daniëlle de overstap te maken naar de advocatuur. Sinds september 2017 was zij werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor in het Groene Hart. Daar hield zij zich van meet af aan bezig met het familierecht en het erfrecht in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan echtscheidingen, gezagskwesties, alimentatiegeschillen, vermogensafwikkelingen en verdelingen van nalatenschappen.

Daniëlle heeft als advocaat al in een vroeg stadium verantwoordelijkheid getoond en laten zien dat zij zaken kan aansturen richting de gewenste uitkomst. Zij heeft daarbij ruime proceservaring opgedaan.

Daniëlle is overtuigend en heeft oog voor detail. Met haar kritische kijk op zaken zorgt zij dat zij snel tot de kern van de zaak komt. Haar inlevingsvermogen en gevoel voor persoonlijk contact maken Daniëlle toegankelijk en cliëntgericht. Daniëlle geeft er de voorkeur aan om in goed onderling overleg tot een oplossing van de zaak te komen, maar als dit niet lukt dan weet zij de weg naar de rechter goed te vinden.

Daniëlle is aspirant-lid van de vFAS.

Contactgegevens Daniëlle de Jong

Dorpsstraat 43
3941 JK Doorn

Daniëlle de Jong
Daniëlle de Jong Daniëlle de Jong

Heeft u een vraag?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht