Koen Boddaert

Koen Boddaert is een bevlogen erfrechtadvocaat. Hij heeft in 1998 twee studies afgerond aan de toenmalige Katholieke Universiteit Nijmegen: Nederlands Recht en Notarieel recht. Na ervaring te hebben opgedaan als kandidaat-notaris, is Koen in 2000 begonnen aan zijn carrière in de advocatuur.

Binnen de advocatuur heeft Koen zich toegelegd op het vastgoed- en erfrecht, waarbij het erfrecht steeds zijn bijzondere interesse heeft gehad. Ter verdieping van zijn kennis heeft Koen diverse specialisatieopleidingen met goed resultaat gevolgd. Hij heeft de specialisatieopleiding vastgoedrecht gevolgd aan de Grotius Academie, de Magna Charta Leergang Erfrecht bij de Academie voor de Rechtspraktijk  en de Leergang Executele en Vereffening bij de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX).

Koen richt zich inmiddels volledig op zijn grote passie het erfrecht. Met specialistische kennis, een schat aan ervaring en grote gedrevenheid staat hij u graag bij in kwesties over de verdeling van erfenissen, de uitleg van testamenten, de begeleiding van executeurs en vereffenaars en alle andere kwesties binnen het erfrecht. Als erfrechtadvocaat zal hij met u kijken naar praktische oplossingen voor mogelijk ingewikkelde problemen, en waar nodig zal hij uw belangen behartigen met messcherpe rechtsmaatregelen. Ook treedt Koen met enige regelmaat op als (door de rechtbank benoemde) vereffenaar.

Koen is lid van de VEAN (Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland) en van de NOVEX (Nederlandse Organisatie voor Executeurs).

Contactgegevens Koen Boddaert

Mispelhoefstraat 25
5651 GK Eindhoven

Koen Boddaert
Koen Boddaert Koen Boddaert

Ik sta u graag te woord!

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht