Joost Diks

Joost Diks is specialist op het gebied van familie- en erfrecht. Joost studeerde zowel Nederlands recht als notarieel recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Joost koos al vroeg in zijn carrière voor het familie- en erfrecht. Hij werkte bij verschillende advocatenkantoren op de familie- en erfrechtsectie, onder andere bij een groot advocatenkantoor in Den Bosch.

De expertise van Joost op het gebied van familierecht en erfrecht blijkt onder andere uit:

  • medeoprichten, bestuurslidmaatschap en lidmaatschap examencommissie van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN)
  • doceren bij Leergang Erfrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk (AvdR)
  • afronden juridische opleiding familierecht van de Vereniging van Familierecht advocaten scheidingsmediators (vFas)
  • afronden opleiding tot mediator echtscheiding van de Vereniging van Familierecht advocaten scheidingsmediators (vFas)
  • afronden Leergang Erfrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk (AvdR)

Daarnaast is Joost (co)auteur van diverse erfrechtelijke publicaties en boeken. Joost verzorgt regelmatig opleidingen, cursussen en lezingen op het gebied van het familie- en erfrecht voor advocaten, studenten en juristen.

Joost Diks is verder vaste medewerker van het tijdschrift Rechtspraak Familierecht. Rechtspraak Familierecht publiceert maandelijks een selectie van actuele uitspraken op het terrein van het personen-, familie- en erfrecht. Joost Diks verzorgt de erfrechtelijke bijdragen en bijdragen op het gebied van het familievermogensrecht.

Joost Diks
Joost Diks Joost Diks

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht