Colette Grijmans

Al vroeg ontwikkelde Colette interesse in de advocatuur, omdat zij voldoening haalt uit de vertaling van een geschil/kwestie naar concrete oplossingen. Haar interesse in het familierecht en erfrecht is met name gelegen in de persoonlijke/menselijke kant die deze rechtsgebieden met zich brengen.

Colette begon haar carrière in de advocatuur in 2017 als jurist. Zij begon op een klein kantoor en heeft in februari 2023 de overstap gemaakt naar Advocaten Familie- & Erfrecht. Colette is gespecialiseerd in het erfrecht en familierecht, onder andere op het gebied van gezag- en omgangskwesties, alimentatiegeschillen, (echt-)scheidingen, afstammingskwesties en kinderbeschermingsmaatregelen. Sinds 2021 is Colette werkzaam als familierechtadvocaat en erfrechtadvocaat.

Colette heeft eerst een studie gevolgd aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys en is daar familierechtelijk afgestudeerd. Voor haar eindscriptie in opdracht van de Raad voor de Kinderbescherming behaalde zij de Juridische Hogeschool-scriptieprijs. Vervolgens heeft Colette haar premaster en master privaatrecht behaald aan de Universiteit van Maastricht. Ook daar is zij op een familierechtelijk onderwerp afgestudeerd, te weten op het onderwerp draagmoederschap.

Cliënten zeggen over Colette dat zij staat voor kwaliteit, dat zij veel zorg besteedt aan het dossier, dat zij goed bereikbaar is en dat zij gaat voor het beste resultaat. Dat resultaat probeert zij met name te bereiken door een onderling overleg, zodat de verhoudingen niet (onnodig) verder op scherp worden gesteld. Uiteraard staat het belang van de cliënt daarbij voorop. Mocht dit niet gediend zijn met een oplossing buiten rechte, dan schuwt Colette de weg naar de rechtbank niet.
Naast haar functie als advocaat vertaalt Colette haar interesse in het recht/de maatschappij in haar nevenfunctie als gemeenteraadslid in Weert. Niet alleen in de advocatuur heeft zij de menselijke kant opgezocht, ook als gemeenteraadslid houdt zij zich bezig met de menselijke kant, door onder andere verantwoordelijk te zijn voor de portefeuille sociaal domein.

Contactgegevens Colette Grijmans

Mispelhoefstraat 25
5651 GK Eindhoven

Colette Grijmans
Colette Grijmans Colette Grijmans

Wat kan ik voor u betekenen?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek.

Bel mij Stuur bericht