Indra Bertrand

Indra Bertrand is een pragmatische advocaat, gespecialiseerd in het familie(vermogens)recht en het erfrecht. Indra vertaalt complexe juridische materie naar eenvoudige taal en streeft naar laagdrempelig contact met haar cliënten. Zij vindt het belangrijk dat haar cliënten zich begrepen en ondersteund voelen.

Indra studeerde aan de Universiteit van Maastricht. Al tijdens haar studie had zij bijzondere interesse in het familierecht en het erfrecht. Haar kennis van het erfrecht en van het familierecht gecombineerd met haar oog voor de emotionele aspecten van een geschil maken Indra tot een gewaardeerd familie- en erfrechtadvocaat. Voordat Indra werkzaam werd als echtscheidings- en erfrechtadvocaat was zij werkzaam als jurist familie- en erfrecht bij Advocaten Familie- & Erfrecht.

Voor vragen over executele, vereffening, afwikkeling van nalatenschappen, wilsbekwaamheid, financieel (ouderen)misbruik, uitleg van (levens)testamenten en andere familievermogensrechtelijke vraagstukken bent u bij Indra in goede handen. Ook kan Indra u bijstaan in een echtscheidingsprocedure en procedures over kinderalimentatie, partneralimentatie, verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap, afwikkeling van de huwelijksvoorwaarden en gezag en omgang.

Contactgegevens Indra Bertrand

Stationsstraat 59
6181 AE Elsloo

Indra Bertrand
Indra Bertrand Indra Bertrand

Wat kan ik voor u betekenen?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek.

Bel mij Stuur bericht