Lisanne van Wijk

Lisanne van Wijk is sinds 2020 werkzaam als familie- en erfrechtadvocaat en heeft altijd een bijzondere interesse gehad in het familie -en erfrecht. Tijdens haar studie in Maastricht en Nijmegen heeft zij zich hierin verder gespecialiseerd. De combinatie tussen de juridische kanten van het werk en het echt verder kunnen helpen van cliënten maakt het dat Lisanne zich zo thuis voelt in het familie -en erfrecht.

Lisanne ontzorgt haar cliënten graag en gaat samen met de cliënt op zoek naar de beste oplossing. Hierbij zal zij de emotionele kant van het verhaal niet uit het oog verliezen. Lisanne wordt omschreven als betrokken, oplossingsgericht en gedreven.

Voor haar komst naar Advocaten Familie- & Erfrecht is Lisanne werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Limburg en Eindhoven.

Naast haar werkzaamheden als familierechtadvocaat en erfrechtadvocaat maakt Lisanne deel uit van het bestuur van de Jonge Balie Limburg en zet zij zich als vrijwilliger in voor verschillende verenigingen waarbij zij is aangesloten.

Contactgegevens Lisanne van Wijk

Stationsstraat 59
6181 AE Elsloo

Lisanne van Wijk
Lisanne van Wijk Lisanne van Wijk

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Stuur mij een bericht of een terugbelverzoek

Bel mij Stuur bericht